Vespa full option kopen

vespa-sprint-bianco-full-option

Het Italiaanse bedrijf Piaggio maakt al tientallen jaren scooters. Het begon ooit met de Vespa, een stadsscooter die geschikt was voor zowel dames als heren, met het design en geluid van een wesp. Dit werd dé iconische retro scooter die in veel bekende films te zien is geweest door de jaren heen. Nog steeds staat Vespa aan de top van scooters wereldwijd, deze naam is zelfs bekender geworden als die van fabrikant Piaggio. Met name de stalen kap in plaats van kunststof is een teken van ouderwets goede kwaliteit. Je kunt naast het basismodel zelf opties toevoegen, of je kunt een Vespa full option kopen. Dan ben je snel klaar met winkelen, je spaart ook honderden euro’s uit ten opzichte van zelf alle opties kiezen. Valt het bedrag iets te hoog uit? Je kunt ook een Vespa full option leasen, dan kun je de scooter in termijnen betalen.

Vespa Sprint en Primavera

De twee huidige modellen zijn de Sprint en de Primavera. De Sprint is een sportief model, de Primavera is meer de bekende retro scooter van vroeger. We kijken op deze pagina vooral naar de Sprint in witte uitvoering, met alle opties die je maar kunt wensen. Deze Vespa full option scooter is niet goedkoop, toch bespaar je behoorlijk veel geld omdat de opties los veel duurder zijn.

Wat betekent full option?

Kijk voor de grap maar eens naar de opties die Scooterkopenonline.nl je te bieden heeft. Daar ben je wel even zoet mee, het maakt een keuze maken niet echt eenvoudig. Ook kan het lastig zijn om je voor te stellen hoe specifieke opties bij elkaar passen. Denk aan white wall banden, Angel Eye verlichting of mat beugels. Met de Vespa full option kies je voor een uitvoering waar alle accessoires reeds op aanwezig zijn. Ook daar kun je nog extra opties aan toevoegen, maar het hoeft eigenlijk niet meer.

Wit Bianco LED Edition

Laten we de witte uitvoering van de Sprint als voorbeeld nemen. In de eerste plaats betreft het een witte scooter waarbij de body strak wit is gespoten. Toch geldt dat niet voor de accessoires, het ‘black pack’ bestaat namelijk uit accessoires die juist in het zwart uitgevoerd zijn. Zo ontstaan er heel interessante accenten en contrasten wat het design van de scooter extra doet opvallen.

vespa-full-option-scooter

De set valbeugels is niet alleen mooi om te zien, het is ook nog eens een stuk veiliger. En wanneer je een uitglijder maakt is de kans op grote schade aan die prachtige Vespa full option scooter minimaal. De spiegels, voorvork en wieldoppen zijn allemaal in het zwart uitgevoerd. Zo wordt jouw Bianco scooter natuurlijk wel een blikvanger, dan is het goed om te weten dat er een stuur kabelslot meegeleverd wordt. Die hoef je dus niet los te bestellen.

Er kan nog meer bij, bijvoorbeeld een hoog windscherm wat zeker op natte en koude dagen ideaal is, evenals LED verlichting die aan de achterzijde een smoked glas heeft. Daarmee wordt wel duidelijk dat er aan ieder detail gedacht is. Bij de knipperlichten kun je kiezen uit Audi knipperlichten of heel bijzondere LED tubes.

Vespa full option kopen of leasen

Ja, dat klinkt allemaal prachtig maar wat gaat dit allemaal kosten? Kijk voor de actuele prijs op Scooterkopenonline.nl. Iets meer dan je gehoopt had? Je kunt deze Vespa full option ook leasen, dan kun je gespreid betalen in 12 tot 72 termijnen. Custom edities zijn namelijk slechts tijdelijk verkrijgbaar, dus op=op. Bekijk zelf alle opties die standaard aanwezig zijn in de Bianco full option uitvoering, kun jij nog iets bedenken dat er niet op zit? Geen probleem, dit kun je in het optiemenu gewoon toevoegen, ook als je wilt leasen!

Gerelateerd