Nieuw: Vespa Primavera S

Wie een sportieve retro scooter zoekt hoeft niet verder te zoeken! Vespa komt namelijk met de Primavera S. Eerder lanceerde het merk al een Sprint S welke de sportieve variant was van de Sprint. De sprint herken je natuurlijk aan de rechthoekige koplamp. De Primavera S is vergelijkbaar met de Sprint maar heeft een ronde koplamp.

Rood = sport

De Vespa Primavera S wordt uitgebracht in de mat rode kleur welke direct het sportieve gevoel overbrengt. Het zadel is geheel zwart uitgevoerd, net als een paar andere onderdelen. Alle details bij elkaar zorgen voor het sportieve en elegante karakter van de “S”!

Paar leuke updates

Niet alleen is de kleurencombinatie geheel nieuw, maar zijn er ook een paar updates doorgevoerd die de scooter nog leuker maken, en nog lekkerder laten rijden. Het zadel zit lekkerder dan ooit, en de wielen zijn nu van aluminium gemaakt. Er is tevens naar duurzaamheid en energieverbruik gekeken. Daarom is er gebruik gemaakt van LED verlichting welke veel langer meegaat dan gloeilampen, en het verbruikt tevens minder energie wat resulteert in een lager brandstofverbruik.

Efficiënte brandstofmotor

Ook de motor verbruikt minder brandstof omdat deze voorzien is van 3 kleppen en een injectie systeem. De elektronische injectie zorgt voor een zeer nauwkeurige inspuiting waardoor er niets meer verloren gaat. Een slimme computer (ECU) regelt de verbranding en de prestaties zijn nóg beter. Zelfs bij lage toeren merk je het verschil aanzienlijk. De nieuwe I-get motor is gebaseerd op de 4-takt technologie en voldoet uiteraard aan de EURO4 norm.

Veel opties verkrijgbaarvespa-primavera-s

Wie van kiezen houdt is bij Fast en Furious aan het juiste adres. Hier kun je namelijk niet alleen de Vespa Primavera S kopen maar je kunt bovendien kiezen uit een groot aantal opties welke gratis worden gemonteerd. Met de opties kun je deze prachtige retro scooter helemaal naar wens aankleden. Wil je de “S” nog sportiever maken dan hij al is, dan kun je kiezen voor een laag windscherm. Ook een extra voor- of achterdrager is natuurlijk mogelijk. Standaard is er een USB aansluiting aanwezig, maar een extra 12 volt aansluiting is ook mogelijk. Zelfs de afdekkapjes van bijvoorbeeld de richtingaanwijzers kun je veranderen van helder tot smoke (donker). Wil je helemaal voor een dark look gaan, dan adviseren we je om ook de remgrepen in het zwart te bestellen. Standaard zijn deze namelijk metaalkleurig.

Opvoeren is ook mogelijk

Fast en Furious is er tevens in geslaagd om de Vespa Primavera S op te voeren. Wie zich niet langer aan de snelheid wilt houden, kan er dus voor kiezen om de scooter een stuk harder te laten rijden, zonder dat dit effect heeft op de garantie. Mocht je een scooter laten opvoeren, dan raden we je aan dat de snorscooter niet harder kan dan 34 en de bromscooter niet harder kan dan 54. Zo voorkom je een WOK status.