Vespa Sprint Notte Full Option

Wat zit er op de Vespa Sprint Notte Full Option?

Black is Back! Dat zie je aan de Vespa Sprint Notte Full Option die je tijdelijk kunt kopen of leasen bij scooterkopenonline.nl. Nee, de Vespa Sprint Notte Full Option is niet goedkoop maar wél compleet. Daarnaast betreft het een unieke uitvoering die slechts in beperkte oplage leverbaar is (was?). Lees dus snel deze pagina en ga daarna direct naar de webshop voor alle mogelijkheden!

Wat is de Vespa Sprint Notte Full Option?

Vespa-Sprint-Notte-Full-Option-mat-zwartVespa is het bekende scooter merk uit Italië dat gemaakt wordt door Piaggio. In 1946 was dit een compleet nieuw type, dat later het iconische ‘retro’ model zou worden dat je nu zo vaak in het straatbeeld ziet. De Sprint is de sportieve uitvoering in de huidige lijn, daarnaast is er de Primavera die iets meer klassiek is vormgegeven. De Notte editie is een speciale versie die (bijna) geheel in mat zwart is uitgevoerd. Daarmee valt deze scooter direct op. Zelfs de velgen zijn zwart gekleurd. Dan hebben we als laatste nog de Full Option, dat staat voor een gelimiteerde oplage met alle extra’s die je maar kunt wensen. Laten we eens nader bekijken of deze Vespa Sprint Notte Full Option kopen een slimme investering is.

Mag het iets meer zijn?

Bij de meeste scooters die je kunt bestellen op scooterkopenonline.nl zijn er een groot aantal extra’s die je kunt laten monteren. Bij deze uitvoering zitten er standaard al een groot aantal extra’s op waarmee je met recht mag spreken van een “Full Option” uitvoering. Hier zijn de extra opties die in de prijs zijn inbegrepen:

  • In plaats van standaard verlichting kun je kiezen voor LED tube of Audi knipperlichten, zowel voor als achter in smoke of zwart.
  • Het windscherm dat naast helder ook in smoke leverbaar is. Dit betekent dus ook een donker getint scherm wat het zwarte design helemaal compleet maakt.
  • De klapdrager aan de achterzijde is ook uitgevoerd in dezelfde mat zwart tint.
  • Het kickstartdeksel is ook zwart evenals de delen die normaal gesproken chroom zijn zoals het hitteschild.
  • Voor extra beveiliging is er ook een stuurkabel slot aanwezig, dat voelt toch wat beter wanneer je de scooter in de stalling achterlaat.

Toch niet helemaal compleet?

Je kunt de ‘standaard’ Vespa Sprint Notte Full Option kopen en je bent eigenlijk helemaal klaar. Toch zijn ook hier nog een aantal opties mogelijk. Ten eerste is er de keuze voor een snorscooter (25 km/u) en een bromscooter (45 km/u) uitvoering. De prijs is overigens hetzelfde. Dan kun je nog het zadel vervangen, een andere uitlaat laten plaatsen, de remmen upgraden, zelfs de handvatten zijn met verwarming leverbaar. Het biedt voordeel om bij het bestellen direct extra opties erbij te nemen, zeker wanneer je besluit om te leasen.

Vespa-Sprint-Notte-Full-Option-scooter

Hoe werkt een Vespa Sprint Notte Full Option leasen?

Laten we eerlijk zijn, de Vespa Sprint Notte Full Option is niet goedkoop. Niet iedereen heeft 5 mille in zijn of haar achterzak. Een tweede hypotheek nemen om een scooter te kopen is ook een beetje overkill, toch is het een kwestie van op=op. Dan is er de optie om deze scooter te leasen. Je kunt zo het bedrag spreiden over een periode van 12 tot wel 72 maanden. Er komt wel wat rente bij, je hoeft alleen niet te wachten met jouw droomscooter bestellen. Houd er rekening mee dat je de opties en accessoires ook kunt meenemen in het leasecontract, daarmee kan het voordeel bieden om direct alles te bestellen wat je van plan bent nu of later te kopen.

Wacht niet langer en bekijk direct alle mogelijkheden op scooterkopenonline.nl. Anders loop je misschien deze unieke kans mis.

Gerelateerd