Vespa Sprint Notte

De Vespa Sprint Notte is het nieuwste Sprint model van Vespa. Hij is mat zwart uitgevoerd en supermooi. De matte kleur maakt hem tevens erg speciaal waardoor je veel aandacht zal trekken. De contrasterende witte bies op het heerlijk zittende zadel, en de chromen handgrepen, versterker het bijzondere karakter van deze retro scooter.

 

Bijzonder, en helemaal in het zwartvespa-sprint-notte

De Sprint Notte heeft sportieve zwarte velgen welke 12 inch groot zijn en gemaakt zijn van aluminium. De aluminium velgen is een van de laatste updates die Vespa heeft doorgevoerd. Aluminium velgen hebben een positieve uitwerking op het weggedrag welke eerder al bijzonder goed was. Doordat het scootermerk geen losse kunstof kappen gebruikt maar een metalen body die uit een geheel bestaat, is de scooter erg stabiel en degelijk, waarbij je geen last hebt van kappen die rammelen. Een ijzersterke scooter dus.

 

Vooruitstrevende techniek

Qua techniek is Vespa behoorlijk vooruitstrevend. De kilometerteller als voorbeeld genomen, communiceert digitaal met de snelheidsmeter. Bij andere scooters wordt er gebruik gemaakt van een mechanische methode op basis van een ronddraaiende staalkabel welke na verloop van tijd problemen veroorzaakt. En de remleiding van de schijfrem aan het voorwiel is voorzien van een gevlochten stalen mantel. Dit garandeert de bedrijfszekerheid.

 

Zowel aan de voor- als achterkant is de Notte uitgevoerd met moderne LED techniek. LED verlichting is erg betrouwbaar, energiezuinig, en verhoogt de zichtbaarheid. Dit laatste is een van de veiligheidsupdates die het merk onlangs heeft doorgevoerd.

 

Motorisch de beste

Het motorblok is Euro4 gecertificeerd en dus een stuk minder vervuilend dan de Euro3 en Euro2 voorgangers. Dat betekent dat je de komende jaren probleemloos iedere milieuzone in mag. Het 4-takt motorblok is zuinig, start altijd direct, en is voorzien van 3 kleppen en brandstofinjectie. De injectie technologie zorgt ervoor dat de prestaties uitermate goed zijn en blijven. Zelfs bij lage toeren merk je het verschil want je hebt een stuk meer vermogen.

 

Het dashboard is voorzien van een brandstofmeter, een snelheidsmeter, een digitaal klokje, en een tripmeter. Het geheel is in de traditionele retro stijl uitgevoerd en is erg overzichtelijk.

 

Vespa Sprint Notte kopen

Wanneer je een goede en betrouwbare retro scooter zoekt met een prachtig uiterlijk, dan moet je beslist de Vespa Sprint Notte kopen. Dit is een van de mooiste scooters die je op dit moment kunt kopen. Bovendien is een Vespa kopen de beste investering die je maar kunt doen want ze zijn degelijk, laten je niet snel in de steek, en zijn erg waardevast.

 

Tientallen accessoires verkrijgbaar

Optioneel zijn er tientallen accessoires verkrijgbaar waardoor je de scooter geheel naar wens kunt aankleden. Je kunt de Sprint Notte voorzien van bijvoorbeeld een windscherm, zwarte remgrepen, white wall banden, een valbeugelset, sierstrips, een voor- of achterdrager, en zelfs een 12 volt aansluiting. Een USB aansluiting is standaard aanwezig in het dashboardkastje.

 

Uitermate geschikt voor lange afstanden

Ook wanneer je een lekker rijdende scooter zoekt voor lange afstanden moet je de Vespa Sprint Notte kopen. Het zitcomfort is namelijk geweldig! Niet alleen het zadel zit fantastisch, maar de zitpositie is ook erg goed. Zelfs in smalle straatjes heb je de retro scooter volledig onder controle waardoor je moeiteloos en snel jouw weg tussen het verkeer door vindt.

 

Limited Edition scooter

De Vespa Sprint Notte is een Limited Edition scooter. Hij wordt in een beperkte oplage gemaakt en is daardoor tijdelijk verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt kun je een Vespa Sprint Notte kopen. Wees er dus snel bij en laat deze aanbieding niet aan je neus voorbij gaan. Tweedehands ga je ze zeker niet terugvinden! Mocht je toch te laat zijn, dan kun je bij Fast en Furious een Vespa Sprint Custom kopen welke je helemaal zelf kunt samenstellen. Ook op die manier kun je toch een goede en unieke scooter rijden.