Vespa Sprint Custom

De Vespa scooters zijn niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken. Maar wil je graag dat jouw Vespa positief opvalt tussen al de andere Vespa’s? Denk dan eens aan een custom Vespa. Het is bij veel scooterrijders nog niet zo bekend, maar het is wel degelijk mogelijk om een hele unieke custom Vespa te kopen.

[products  tag=”vespa sprint” orderby=”price” order=”ASC” limit=”24″]

Neem bijvoorbeeld de Vespa Sprint. Als je deze scooter bij de dealer koopt, kun je kiezen uit 6 kleuren.sprint-scooters-custom

  • Blauw (Azzurro)
  • Geel (Gallio)
  • Rood (Rosso Dragon)
  • Wit (Montebianco)
  • Zwart (Nero Vulcano)
  • Mat grijs (alleen de Sprint S uitvoering)
  • Glans wit (alleen de Sprint Sport SS uitvoering)

Natuurlijk zijn het mooie kleuren, maar de kans is wel groot dat je op het parkeervlak al snel een scooter ziet in precies dezelfde kleur.

Vespa Sprint 50 Custom

Gelukkig is het mogelijk om de Vespa Sprint in een custom editie aan te schaffen. Je koopt dan een echte Vespa Sprint, maar laat hem personaliseren door een winkel met verstand van zaken. Fast & Furious is op dit moment de enige scootershop die de mogelijkheid biedt om een Vespa Sprint in een custom editie af te leveren.

Zo is het mogelijk om de Vespa Sprint in oneindig veel kleuren te kopen. De scooter wordt dan gewoon in de gewenste kleur gespoten. Makkelijk en dan ook nog eens met de kwaliteit die je van een Vespa mag verwachten.

Het is natuurlijk geweldig om je scooter zo eigen te maken met een kleur die nog niemand heeft. Maar, om de keuze wat makkelijker te maken, hebben de heren bij Fast & Furious ook populaire kleuren die ze zelf hebben samengesteld. Het voordeel van deze kleuren, is dat ze veel sneller kunnen worden geleverd.
Wil je bijvoorbeeld een Vespa Sprint in een Antraciet of goudkleur? Dat kan. Maar je kan ook denken aan een zilveren, mat zwarte, mat blauwe of een mat legergroene kleur.

Vespa Sprint Custom verfmethode

Het is mogelijk om de Vespa Sprint in iedere gewenste kleur te laten spuiten. Dat kan op twee manieren. De eerste manier is door een simpel spuitproces. De andere manier is door middel van de Drip Drip-methode.

Met de Drip Drip-methode, wordt de Vespa Sprint Custom voorzien van een speciaal laagje kunststof. Dit laagje wordt Drip Drip genoemd. Drip Drip biedt veel voordelen. Ben je bijvoorbeeld uitgekeken op de custom kleur en wil je weer een nieuwe kleur? Dan kun je het laagje gewoon laten verwijderen en is de originele kleur van de Vespa Sprint weer zichtbaar. Je kan er dan weer voor kiezen om een nieuwe laag aan te brengen.

Ook mooi aan de Drip Drip-methode: de duurzaamheid. Het kunststof laagje beschermt de originele lak en is bovendien krasbestendig. Met Drip Drip heb je dus niet alleen een unieke Vespa Sprint, maar ook nog eens een Sprint die beter tegen een stootje kan.

Vespa Sprint Custom bestellen

Bij Fast en Furious is het mogelijk om de Sprint in een custom variant te bestellen. Je kan kiezen uit een voorselectie van kleuren, maar het is ook mogelijk om een hele eigen kleur te kiezen. De Custom variant is iets duurder dan de normale Vespa Sprint, maar de kosten zijn relatief beperkt in verhouding met wat je er voor terugkrijgt: een scooter die niemand heeft.

Personaliseer de Vespa Sprint Customvespa-sprint-custom

Tevreden met een hele nieuwe kleur, maar wil je nog meer personaliseren? Dat kan! De Vespa Sprint is namelijk een ideale scooter om op te leuken met accessoires. Een mooi windscherm of mooie topkoffer is niet alleen praktisch, maar geeft de Vespa Sprint ook nog eens een heel ander uiterlijk. Bovendien zijn er genoeg andere accessoires om de Vespa Sprintn nog unieker te maken. Van spatbordvleugels tot andere spiegels: er is van alles mogelijk.

Wil je zelf een unieke Vespa en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op de website van Fast & Furious.

Gerelateerd