vespa-2020-scooters

Vespa 2020 nieuwe scooter modellen

Welk nieuw Vespa model voor 2021 past bij jou?

Net als je denkt dat ze bij Piaggio niets nieuws meer kunnen bedenken komen ze met nieuwe modellen op de proppen. Ditmaal betreft het geen compleet nieuwe types, maar speciale edities op basis van de huidige collectie 50cc en 125cc Vespa scooters. Omdat het best lastig kan zijn om een goede keuze te maken, helpen we je bij Scooterkopenonline.nl door de meest opvallende verschillen op een rijtje te zetten.

Scooter of motorfiets?

In Nederland kennen we Vespa vooral van de 50cc snor- of bromscooters, toch rijden hier ook heel wat ‘echte’ motorfietsen rond met 125cc motor. Wanneer jij in het bezit bent van een A1 motorrijbewijs kan de Racing Sixties uitvoering voor 2020 heel interessant zijn. Dan mag je er ook mee op provinciale wegen, autowegen en zelfs snelwegen mee rijden. En met de groene of gele Racing Sixties uitvoering val je zeker op in het straatbeeld.

 

Sprint of Primavera

Wanneer het een snor- of bromscooter gaat worden kun je kiezen tussen één nieuwe Sprint of twee nieuwe Primavera scooters. De Sprint is het meer sportieve alternatief voor de Primavera, die wat meer die klassieke lijnen van de retro scooters in zich heeft. Op technologisch gebied lopen ze beide voor op de concurrentie. Ach ja, welke concurrentie kun je beter zeggen…

Er zijn ook custom modellen tegenwoordig verkrijgbaar zoals deze:

vespa custom laten maken bouwen

 

Strak, speels of kleurrijk?

De nieuwe Vespa modellen voor 2020 zijn meer divers dan ooit. We nemen als eerste de Primavera RED Edition, die van top tot teen in het rood is uitgevoerd. Zelfs de velgen en het zadel zijn in dezelfde kleur uitgevoerd als de lak van de kappen. De Racing Sixties modellen hebben een hoofdkleur met een ondersteunende secundaire kleur, de velgen zijn goudkleurig. Als laatste hebben we nog de Sean Wotherspoon, een lappendeken van kleuren wat we niet eerder hebben gezien bij Vespa. Ben je meer van uniform of vind je het multicolor design heel bijzonder? In 2020 is het allemaal mogelijk.

 

Hoe hard mag jouw Vespa rijden?

Wanneer je voor de GST 300 kiest, dan mag je gewoon in volle vaart de grote weg op, met een snor- of bromscooter heb je de keuze uit 25 km/u of 45 km/u. Wat betreft de prijs maakt het niets uit, het is gewoon een ander type begrenzer die de maximumsnelheid bepaalt. Zeker nu steeds meer steden kiezen voor snorscooters op de rijbaan met helmplicht kan dit een reden zijn om in 2020 voor een bromscooter in plaats van een snorscooter te kiezen. Wanneer dit voor jouw rijgedrag en gemeentelijke regels niet uitmaakt, dan kun je nog steeds voor een snorscooter kiezen. Opvoeren is overigens ook mogelijk, al mag je er officieel dan niet meer mee op de openbare weg mee rijden.

 

Mag het iets meer zijn?

Voor welke Vespa je ook kiest in 2020, er zijn nog steeds veel extra opties om uit te kiezen via Scooterkopenonline.nl. En dat blijft ieder jaar het sterke punt van Vespa’s, die kun je customizen zodat je er echt 100% tevreden mee bent. Ook dit jaar kun je nog een eigen custom Vespa samenstellen in de webshop, als je bij de nieuwe opties toch niet helemaal kunt vinden wat bij je past.

Gerelateerd