Yamaha Neo

By   april 1, 2016

Yamaha Neo

Yamaha is een erg bekend scootermerk dat bekend staat om de productie van een zeer groot aantal kwalitatieve scooters. Het merk staat vooral bekend om de Yamaha Neo en de Yamaha Aerox. Het grote verschil tussen de Aerox en de Neo is het uiterlijke en motorische gedeelte.

De Aerox is erg gericht op sportieve prestaties, terwijl de Neo meer gericht is op het toeren. De Yamaha Neo is een echte scooter om mee te toeren en daardoor ook uitermate geschikt voor dagelijks gebruik voor bijvoorbeeld woon/werkverkeer.

Wat bij de Yamaha Neo ook erg opvallend is, is de samenstelling. Hij is namelijk voorzien van een luxe lcd-display dat goed past bij het geheel. Natuurlijk is ook dit prachtige model uitgewerkt tot in de puntjes en dat zie je terug aan veel zaken zoals het keurig afgestikte zitgedeelte, de dikke en naadloos in elkaar overlopende kappen en nog veel meer van deze opmerkelijke punten.

Yamaha Neo voor iedereenYamaha Neo scooter

Veel jongeren kiezen over het algemeen eerder voor de Aerox in verband met het sportieve uiterlijk, maar desalniettemin mogen we de prestaties van deze scooter zeker niet onderschatten, hij bevat namelijk eveneens een krachtige 50cc 4-takt Yamaha injectiemotor die garant staat voor buitengewone topprestaties!

Het uiterlijk van de is zeer neutraal en eenvoudig, echter zijn er wel een aantal interessante technische punten te ontdekken. Neem bijvoorbeeld het remsysteem, dat zeer veilig en ook uniek is. Tijdens het remmen worden in eerste instantie de remmen aangespannen voordat de scooter daadwerkelijk tot stilstand komt.

Hierdoor wordt de remkracht verdeeld, waardoor de remmen beter en optimaal werken en waardoor het rijden op deze scooter nog veiliger wordt! Ook kun je met deze scooter makkelijk iemand meenemen er is namelijk rekening gehouden met eventuele passagiers en ook met bagage. Je kunt dus makkelijk je helm opbergen in de buddyseat en ook je tassen ophangen onder het stuur.

Yamaha Neo kopenYamaha Neo kopen

Een Yamaha Neo kopen is erg interessant omdat je een zeer betrouwbare scooter koopt voor een zeer degelijke prijs. Een extra voordeel is dat Yamaha scooters ook altijd een vrij hoge waarde blijven houden, waardoor hij ook weer voor een goede prijs verkocht kan worden wanneer je een nieuwe wilt kopen.

One Comment on “Yamaha Neo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *